FIBERMESH®-ПРАВИ ДОБРИЯ БЕТОН ПО-ДОБЪР 

 

Десетилетия наред SYNTHETIC INDUSTRIES (SI) подпомага строителната  индустрия с новаторски решения и висококачествени продукти, осигурява консултации и отзивчивост в обслужването на клиентите си. Фирмената политика по отношение на качеството е насочена към задоволяване на изискванията на клиента. Всичко това ни прави най-големия световен производител на синтетични фибри за дисперсно армиране на бетони. 

Производители на бетон, строителни предприемачи, инженери и собственици могат да се консултират с нашите специалисти по дисперсно армирани (фибрирани) бетони по целия свят. В индустрията за бетонови плочи върху земна основа, торкрети, сглобяеми елементи и много други приложения на бетона те могат да ползват нашите най-съвременни дисперсно-армиращи системи. 

Нашето производствено оборудване (със сертификати ISO 9002 и 14001) осигурява продукти от световна класа, съобразени с опазването на околната среда. В SI първостепенни цели са високото качество, наред с намаляването на замърсяването,отпадъците и други негативни за околната среда въздействия. 

Успехът на семейството продукти FIBERMESH се дължи до голяма степен на способността ни да предугаждаме и отговаряме на променящите се изисквания на клиента. Ние постоянно търсим новаторски решения за прилагане на нови технологии за решаване проблемите на потребителя чрез качествени продукти на конкурентни цени.

[1]  2  3  4  5  6  7  8